// ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Αξιοπιστία και ποιότητα

H CompuGreek ιδρύθηκε το 2010 από τους Ροσσολάτο Αντώνη και Παπαχριστοφίλου Γεώργιο. Έχοντας πολυετή πείρα στα υπολογιστικά συστήματα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιώτες και εταιρείες που έχουν ανάγκη την εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία του ηλεκτρονικού τους εξοπλισμού, χωρίς να χρονοτριβούν για την επίλυση κάθε προβλήματος που μοιραία εμφανίζεται.

Η ταχύτητα είναι ένας παράγοντας που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη. Δεν αφήνουμε περιθώρια για καθυστερήσεις. Για αυτό χρησιμοποιούμε ειδικές μεθόδους, με στόχο την επίλυση του προβλήματος του συστήματος σας με τον ταχύτερο αλλά και πιο αξιόπιστο τρόπο. Κάποιες επισκευές διαρκούν από λίγα λεπτά έως αρκετές ώρες.

Σε εμάς θα βρείτε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ταχύτητα, αξιοπιστία, εμπειρία και ολα αυτά στην καλύτερη δυνατή οικονομικά τιμή.

// ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Οι Ανάγκες σας

Σήμερα, όπου οι ανάγκες μιας επιχείρησης συνεχώς αυξάνονται και ο χρόνος είναι πολύτιμος έχετε περισσότερο ανάγκη να βασίζεστε σε εξειδικευμένους ανθρώπους.

Χρειάζεται να έχετε άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων σας, έτσι ώστε να αφοσιωθείτε στην εργασία σας και να μην απασχολήστε με θέματα που δεν γνωρίζετε ή που δεν θα θέλετε να γνωρίζετε.

Χρειάζεται να νιώθετε σιγουριά ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος δίπλα σας να ακούσει και να δώσει λύση στο πρόβλημα σας, είτε αυτό αφορά επιτόπια τεχνική υποστήριξη, τηλεφωνική διευκρίνιση, εκπαίδευση είτε συμβουλές για την αναβάθμιση και προστασία των πληροφοριακών συστημάτων σας.

// LAPTOP & COMPUTER BRANDS

Ενδεικτικές Μάρκες

Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X, LG, Lenovo, Dell, Packard Bell Samsung, IBM, Toshiba, Asus, Sony, VAIO, Compaq, Acer, Innovator, Quest, MSI, Fujitsu Siemens, Alienware, Vero, Microsoft, Gigabyte, κ.ά.

Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.

// ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τι μας ζητάτε περισσότερο

Στατιστικά στοιχεία της μέχρι σήμερα υποστήριξης των πελατών μας!

COMPUTERS 100%
LAPTOPS 100%
SMARTPHONES 75%
TABLETS 45%
IT SERVICES 100%
WEBPAGES 90%
APPLICATIONS 40%
NETWORKS 85%

// Υποστήριξη συστημάτων

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;