// 10 χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη συστημάτων

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Αν θέλετε να έχετε την υποστήριξή μας όταν χρειάζεστε άμεσα τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου ηλεκτρονικού τεχνικού, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης που σας παρέχει η CompuGreek. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη τόσο για ιδιώτες, όσο και για εταιρείες, όπου μια βλάβη ή δυσλειτουργία του υπολογιστή ή του δικτύου υπολογιστών μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητη διακοπή των εργασιών της.

Για την απομακρυσμένη πρόσβαση και τεχνική υποστήριξη μας δίνετε την απαραίτητη άδεια πρόσβασης και ο τεχνικός μας συνδέεται στον υπολογιστή σας διαδικτυακά. Όταν γίνει αυτό, θα ελέγχει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας και θα βλέπει την οθόνη σας σαν να κάθεται μπρος στον υπολογιστή σας. Έτσι έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τον υπολογιστή σας και να αποκαταστήσει το τεχνικό πρόβλημα που έχετε ή και τα προβλήματα που αφορούν το διαδίκτυο. Παράλληλα μπορείτε κι εσείς να επιβλέπετε τις ενέργειές μας μέσω της δικής σας οθόνης και να γνωρίζετε πάντα τι ακριβώς γίνεται και ποιες αλλαγές ή επεμβάσεις πραγματοποιούνται στον υπολογιστή σας.
"Κερδίστε χρόνο και χρήμα με την υπηρεσία απομακρυσμένης επισκευής"
Rossolatos Antonios
IT Specialist
// AnyDesk remote connection

Βήματα σύνδεσης

Step 1
Το πρώτο βήμα είναι η εκτέλεση του AnyDesk Remote Connection. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί ο δικός σας 9ψήφιος αριθμός, τον οποίο θα δώσετε τηλεφωνικά στον τεχνικό μας.

Πρώτο Βήμα

Δώστε μας τον αριθμό σας
Step 2
Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει την αποδοχή της απομακρυσμένης σύνδεσης, επιτρέποντας την υποστήριξη του συστημάτος σας και την έναρξη των εργασιών.

Δεύτερο Βήμα

Αποδεχτείτε την υποστήριξη
Step 3
Το τρίτο βήμα δεν απαιτεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας. Η απομακρυσμένη σύνδεση πέτυχε και ο τεχνικός μας μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες που έχετε συμφωνήσει να γίνουν.

Τρίτο Βήμα

Έναρξη των εργασιών

Απομακρυσμένη υποστήριξη

"Οι εργασίες ξεκινούν ύστερα από συνενόηση με τους τεχνικούς μας"

// Υποστήριξη συστημάτων

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;